Hogyan segíthet a Diótörő ügyfeleket szerezni?

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. december 18.
Megosztás

Talán az egyik legismertebb karácsonyi balett a Diótörő, ami egy olyan karácsonyi történet, amely játékokról, hétfejű egerektől és átokról szól. A történetben a Diótörő megküzd a gonosz Egér királlyal és ezzel megmenti a napot.

Diótörő

Valószínűleg az Ön ügyfelei nem a hétfejű Egérkirállyal küzdenek, de szinte biztos, hogy vannak olyan mindennapi problémák, amikkel harcolnak. Az Ön feladata megtudni mik ezek és kitalálni hogyan tud kapcsolódni és megoldást kínálni a terméke vagy szolgáltatása ezek megoldására.

Jusson eszébe ügyfeleit és leendő ügyfeleit nem a termék/ szolgáltatás érdekli, hanem az, hogyan tud segítséget nyújtani a személyes illetve az üzleti kihívások leküzdésében.

A Diótörő sem kardot akart, hanem az Egérkirályt legyőzni. Az értékesítés során győződjön meg arról, hogy elegendő időt fordít-e azokra a konkrét problémákra, amelyeket ügyfeleinek segíthet megoldani.

A kutatások azt mutatják, hogy nagyobb eséllyel teszünk meg mindent a veszteség elkerülése érdekében, mintsem a győzelem biztosításáért. És kétszer annyi erőfeszítést teszünk 20 dollár elvesztésének elkerülése érdekében, mint 20 dollár megszerzéséért.

Mutassa meg, hogyan segíthet leendő ügyfeleinek legyőzni a saját személyes Egér Királyukat és nem kell messzire mennie az értékesítésben.

Látogasson el facebook vagy instagram oldalunkra további érdekes tartalmakért, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre a lap alján 😊 !

Próbáld ki ide kattintva a 30 napig ingyenes próbaidőszakot!😊

Forrás 👈

Megosztás

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. december 18.

További érdekes tartalmakért kövessen minket a facebook oldalunkon és instagramon, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hetente legfeljebb 1 hírlevelet küldünk, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

Hello December! – 4. rész

100 éves a Coca-Cola Télapó

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. december 15.

Hello December! – 3. rész

Céges ajándékok

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. december 8.

Hello December! - 2.rész

Karácsonyi üdvözlet

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. december 4.

Az Ön igényeire fejlesztve

Próbálja ki az Onbox rendszerét