Mire használható a naptár funkció?

Korábbi bejegyzésünkben megmutattuk, hogy az Onbox naptár funkciójában milyen egyszerűen lehet megbeszéléseket, találkozókat szervezni. ITT 👈

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. szeptember 22.
Mire használható a naptár funkció?

A karrier és közösségi média kapcsolata

Napjainkban az online térben való kommunikáció és az online álláshirdetések fénykorát éljük. Így nem meglepő, ha egy álláshirdetésre való jelentkezésnél nem csak az számít, milyen erős az önéletrajza.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. szeptember 18.

Az online meetingek alapszabályai

Az online értekezletek egyik fő problémája, hogy a beszélgetés résztvevői nem ismerik az úgynevezett netikettet. De ez a probléma könnyedén kiküszöbölhető, ha igyekszünk beleásni magunkat a virtuális értekezlet etikettet szabályaiba, ezáltal folyamatosan fejlődhet a virtuális térben történő meeting minősége és eredményessége.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. szeptember 15.

Miért hasznos a feladatlista?

Mindenkinek vannak olyan napjai, amikor rengeteg elvégezendő feladata van, és nem tudja, hogyan fogja az összeset elvégezni. Könnyen eláraszthat a hatalmas mennyiségű tennivaló, amiket nap, mint nap el kell végeznünk. Ilyenkor segítséget nyújthat a feladatlista használata.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. szeptember 11.

Rend a lelke mindennek

Tartja a jól ismert közmondás. Egy átlagos munkanap körülbelül negyede azzal megy el, hogy a beérkezett e-maileket kezeljük. Viszont egy jól rendszerezett, átgondolt postafiók segít időt megtakarítani, amit egyéb, sok esetben hasznosabb feladatokra lehet használni.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. szeptember 4.

A RICE pontozási modell

RICE koncepció az üzenetküldő és szoftvergyártó Intercomtól származik. A szolgáltatás csapata kidolgozta a RICE prioritási modellt, hogy javítsa a saját belső döntéshozatalának folyamatait.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. szeptember 4.

Vakáció utáni visszatérés az irodába

Korábbi bejegyzésünkben ITT 👈 arról írtunk, milyen teendőket érdemes elvégezni szabadság előtt. Most pedig néhány olyan tippet hoztunk, melyek segítségével könnyebben tud visszatérni a munkába egy hosszabb nyaralás vagy pihenés után.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. szeptember 3.

További érdekes tartalmakért kövessen minket a facebook oldalunkon és instagramon, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hetente legfeljebb 1 hírlevelet küldünk, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

Az Ön igényeire fejlesztve

Próbálja ki az Onbox rendszerét