Év végi nagytakarítás

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. december 22.
Megosztás

A legtöbb vállalkozás már a karácsony előtti napokban leáll és egészen az újévig egy-két hetes szabadságot tart. Viszont nem mindegy, hogy a szünet után milyen munkakörnyezetbe térünk vissza dolgozni. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, amit érdemes kipróbálni, annak érdekében, hogy energikusan és rendezetten kezdhessük a munkát az új évben is.

Dolgozósarok

Íróasztalok tisztántartása

A téli időszak az influenza és egyéb vírusok kedvenc évszaka, ezért ajánlott, különösen a jelenlegi helyzetben még jobban odafigyelni a munkaállomások tisztántartására. Függetlenül attól, hogy bejár az irodába vagy home officeban dolgozik érdemes a mindennapos fertőtlenítés helyett, egy alapos takarítást és rendrakást végezni. Pakoljon le mindent az asztaláról, szelektálja azt amire már nincs szüksége, így csak a valóban hasznos dolgok foglalják majd a helyet. Az új évre motivációs szövegeket és idézeteket is elhelyezhet az asztala körül, ha úgyérzi ez segíthet visszarázódni a munkába.

Tegye rendbe a levelezését

Ürítse ki a spam és a kuka mappákat és törölje azokat az üzeneteket, amiket feleslegesen tárol a piszkozatok között. A beérkezett üzeneteketben hozzon létre címkéket például annak megfelelően miaz amivel még jövőre is lesz dolga. Hiszen a címkék segítenek csoportosítani a leveleket például téma, feladó, fontossági sorrend szerint.

Az Onboxban az alábbi lépéseket követve tud címkét tenni egy beérkezett üzenetre:

  • Kattintson rá az email előtt található négyzetre, ami által a levél ki lesz választva. Egyszerre több emailt is kiválaszthat, ha azonos címkével szeretné ellátni őket.

  • Kattintson a felső sávban középen megjelenő Címkézés ikonra, majd a megjelenő címkék közül válassza ki, hogy melyikhez szeretné hozzáadni a levelét/leveleit. Egy levélhez több címke is tartozhat.

Előkészületek

Érdemes automatikus válaszüzenetet beállítani, amit azok kapnak meg, akik a szabadság alatt e-mailt írnak. Ebbe az üzenetbe érdemes beleírni, hogy meddig tart a szabadság, illetve, hogy sürgős esetben ki az ügyeletes munkatárs.Valamint célszerű átnézni a jövő évi naptárt és előkészülni azokra a megbeszélésekre, ügyfél találkozókra, amik a szabadság utáni napokban lesznek esedékesek. Sokkal gördülékenyebben lehet visszaszokni a munkába, ha kapkodás és a tengernyi feladat elvégzése helyett, a már elkészített dokumentumokat kell átolvasni.

Ugye Ön sem szeretné takarítással kezdeni az új év első munkanapját?

Látogasson el facebook vagy instagram oldalunkra további érdekes tartalmakért, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre a lap alján 😊 !

Próbáld ki ide kattintva a 30 napig ingyenes próbaidőszakot!😊

Forrás 👈

Megosztás

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. december 22.

További érdekes tartalmakért kövessen minket a facebook oldalunkon és instagramon, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hetente legfeljebb 1 hírlevelet küldünk, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

Hogyan segíthet a Diótörő ügyfeleket szerezni?

Talán az egyik legismertebb karácsonyi balett a Diótörő, ami egy olyan karácsonyi történet, amely játékokról, hétfejű egerektől és átokról szól. A történetben a Diótörő megküzd a gonosz Egér királlyal és ezzel megmenti a napot.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. december 18.

Hello December! – 4. rész

100 éves a Coca-Cola Télapó

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. december 15.

Hello December! – 3. rész

Céges ajándékok

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. december 8.

Az Ön igényeire fejlesztve

Próbálja ki az Onbox rendszerét