Mindennapi vezetés: kíméljük meg magunkat

Krisztián Augusztini
Junior Product Manager at Onbox
2019. október 18.
Megosztás

A cégük, illetve vállalkozásuk ott tart, ahol fél évvel ezelőtt tervezték?… És hol fognak tartani 6 hónap múlva? Látják e a szép jövő ígéretét, vagy a napi gondok egyszerűen beárnyékolják a lehetőségeket?

vezetői teher

A tény az, hogy a piac mindig rámutat egy szervezet hibáira, és minél nagyobb a gazdasági nyomás, ezek a hibák annál érzékenyebben érintik a cég napi működését. Már egy ideje bekúszott az életünkbe a munkaerőhiány jelensége, ami vagy így vagy úgy, de mindenkit érint...

...mert küzdeni kell az értékes emberekért!
...mert küzdeni kell a megtartásukért!
...mert küzdeni kell, hogy visszaverjük a konkurenciát!

Mindeközben a növekvő elvárások és teljesítménykényszer hatására nőnek a terhek rajtunk és a kollégáinkon és a végletekig hajszoljuk önmagunkat! Azaz vagy bírjuk, vagy eltörünk!

Ha a kedves Olvasónál is hasonló gondok vannak, akkor érdemes változtatni az eddigi szokásokon, mert azok a sablonok, amik eddig működtek, nem biztos, hogy ezután is fognak. A világban elképesztően jó dolgok válnak semmivé, csupán azért, mert nem sikerült a piac kihívásainak megfelelni.

Persze a változás nem mindig könnyű, mert változni kényelmetlen.
A szervezetfejlesztés pontosan ezért kezdődik egy nézőpontváltással! Másképpen kell látni a nehézségeket. Pontosabban meg kell látni a nehézségekben a lehetőséget.

Mi valljuk, hogy a digitalizáció nem cél, hanem eszköz! Amivel vagy élünk, vagy ...

Az Onbox egy olyan eszköz a csapatok számára, ami segít átláthatóbbá és egyszerűbbé tenni a kommunikációt!

Megfizethető profizmus a kezdetektől

Cégek esetében az email cím olyan, mint az első kézfogás: megalapozza a rólunk kialakított képet.
Ez költséggel jár, így szerettük volna, ha az induló vállalkozásoknak már megadatik egy lehetőség arra, hogy képviseljék a cégüket.
Ezért olcsóbban kínáljuk a rendszerünket, mint versenytársaink. Szintén nem kell megemlítenem egy rendszergazda költségeit, aki a céges levelezéssel és adattárolással foglalkozik, hogy mindig működjön minden. Ez akkor nehéz főleg, ha nehezen találunk ugyebár szakembert. Ez a költség az Onbox használata esetében nem jelentkezik. Profizmust kínálunk a mindennapi csapatmunkához az első lépéstől kezdve.

Együtt fejlődünk a cégekkel

Ez azt jelenti, hogy amikor már nagyobb cégről van szó, akkor is a konkurenciánál 35-40%-kal olcsóbb árat tudunk kínálni, cserébe mi azon leszünk, hogy az együttműködés hosszútávon fennmaradjon és a visszajelzések alapján személyreszabott fejlesztésekkel kínáljunk megoldást a problémákra.
Már az előzetes igényfelmérések alapján is egy csomó funkció belekerült a rendszerbe. Ezek közül néhány alap és megszokott, néhány pedig egyedi, amivel csak mi rendelkezünk.

csapatmunka

Szervezetben gondolkodunk

A Címtárunk közös cégen belül és többféle módon lehet benne információkat tárolni, hogy fenntartsunk benne egy ügyfél és kolléga-adatbázist.

Gyorsan lehet létrehozni Feladatlistákat, amikkel egy projekt alakulását nyomon tudjuk követni és az időnk nem a végeláthatalan hosszú levelek böngészésével fog telni.

A kollégákat ha akarjuk a napunkba bevonhatjuk és könnyen láthatjuk a naptárban az időbeosztásukat, így nem kell levélben beszélgetni arról, mikor beszélgessünk...

Szívügyünk a biztonság, és miután azt tapasztaltuk, hogy sokan küzdenek a tárhelyek és megosztások bonyolultságával, megelégeltük és átláthatóvá tettük. Szűrni tudunk egy kollégára, hogy milyen adatokat ér el, és ezt két gombnyomással meg tudjuk szüntetni. Ez abból a jelenségből jött, hogy sokan féltek, hogy egy esetleges elbocsátásnál a kolléga kényes adatokhoz fér hozzá és azokkal visszaélhet.

Ha érdekli, az Ön vállalkozásában milyen költségeket tud megspórolni az Onbox és hogyan illeszthető be a folyamataiba, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Megosztás

Krisztián Augusztini
Junior Product Manager at Onbox
2019. október 18.

További érdekes tartalmakért kövessen minket a facebook oldalunkon és instagramon, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hetente legfeljebb 1 hírlevelet küldünk, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

A kis vállalkozások költségcsökkentő lehetősége

Cégek esetében az email cím olyan, mint az első kézfogás: megalapozza a rólunk kialakított képet.

Krisztián Augusztini
Junior Product Manager at Onbox
2019. október 5.

A könyvelői szakma, ahogy most ismerjük, megszűnik létezni!

Múlt héten az Adótanácsadók Egyesülete által rendezett konferencián vettünk részt mint kiállító és mint előadó. Az esemény témája a digitalizáció volt.
Több szempontból is eredményesnek bizonyult, de ami az egyik legérdekesebb volt, hogy láthattuk merre halad a könyvelői piac.

Krisztián Augusztini
Junior Product Manager at Onbox
2019. szeptember 12.

Csak azért fizessünk, amit használunk

Biztos sokan érezték már azt, hogy a birtokunkban lévő eszköz sokkal többre képes annál, mint amire használják.
Előfordul ez mobiltelefonokkal, számítógépekkel, fényképezőgépekkel, stb.

Krisztián Augusztini
Junior Product Manager at Onbox
2019. szeptember 4.

Az Ön igényeire fejlesztve

Próbálja ki az Onbox rendszerét