5 tipp mielőtt vakációra indulnál

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. július 28.
Megosztás

Az évközben kivett hosszabb szabadság csökkenti a szívbetegség és a depresszió kockázatát, valamint növeli a termelékenységet is. Kivéve, ha nincs megfelelően előkészítve az irodai távollét.

A munkába visszatérve a harmónia helyett a magas fokú stressz és a káosz lesz az uralkodó, ha nem készülünk fel, hogy helyesen kezeljük a munkakezdést. Íme 5 nyaralás előtti tipp, amelyeket elvégezve gondtalan lesz a pihenés és az azt követő visszatérés.

Vakáció :)

Feladatok lezárása

Mielőtt szabadságra mész válaszolj minden leveledre, illetve próbálj meg minden nyitott feladatot elvégezni. Amennyiben ez rajtad kívül álló okok miatt nem sikerül, egyeztess róla ki az, aki a távollétedben lezárja a folyamatot.

Ügyfelek és kollégák értesítése

A nyaralás előtti héten jelezd a munkatársaidnak mettől meddig nem leszel elérhető, így ők is időben feltudnak készülni a helyettesítésre. Azoknak a partnereknek, akikkel a távollét előtti napokban beszélsz említsd meg, hogy a közeljövőben nem leszel elérhető. Valamint érdemes automatikus válaszüzenetet beállítani, amit azok kapnak meg, akik a szabadságod alatt e-mailt írnak neked. Ebbe az üzenetbe érdemes beleírni, hogy meddig vagy szabadságon, illetve, hogy sürgős esetben kit kereshetnek.

Helyettes kijelölése

Fontos egy olyan személyt kijelölni, aki a távollétedben helyettesíteni tud a sürgős ügyekben. A szabadság előtt érdemes listát írni azokról az ügyfelekről akik egy-egy határidő miatt keresni fogják és a velük kapcsolatos teendőkről, ezzel is megkönnyítve a helyettesítő kolléga munkáját.

Felkészülés

Ajánlott átnézni a naptáradat és előkészülni azokra a megbeszélésekre, ügyfél találkozókra, amik a szabadságod utáni napokban lesznek esedékesek. Sokkal gördülékenyebben tudsz visszaszokni a munkába, ha kapkodás és a tengernyi feladat elvégzése helyett, csak előveszed a már előkészített dokumentumot és átolvasod. Mindez néhány perc előkészítést jelent, de mégis hatalmas segítséget nyújthat.

Takarítás

Ugye te sem örülsz neki, ha ebédszünetben a hűtőszekrényt kinyitva kellemetlen szagok csapják meg az orrodat? Éppen ezért fontos, hogy a hűtőben lévő maradékaidat kidobd, a szekrényben hánykolódó ételes dobozaidat vidd haza. Valamint az asztalodon is próbálj meg rendet és tisztaságot hagyni. A papírokat rendszerezve pakold el és ne feledd a cukorkás papíroknak a szemetesben, a piszkos kávés bögréknek a mosogatóban a helye. Ha esetleg növény is van az asztalodon ne feledkezz meg a gondozásáról sem, kérd meg valamelyik kollégádat, hogy néha locsolja meg.

Ugye te sem szeretnéd takarítással kezdeni a pihenés utáni első munkanapot?

Reméljük ez a néhány tanács segít, hogy munkahelyi gondoktól mentes pihenésed legyen.

Próbáld ki ide kattintva a 30 napig ingyenes próbaidőszakot, kártyaadatok megadása nélkül!😊

További érdekes tartalmakért kövess minket a facebook oldalunkon és instagramon, vagy iratkozz fel hírlevelünkre a lap alján 😊!

Forrás 👈

Megosztás

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. július 28.

További érdekes tartalmakért kövessen minket a facebook oldalunkon és instagramon, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hetente legfeljebb 1 hírlevelet küldünk, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

Egy csapat, több generáció

Mi a harmónia titka több generáció együttműködésében? Rengeteg szeterotípia és előítélet létezik a különböző generációkkal szemben, mégis legalább annyi közös tulajdonságuk van, mint amennyi különböző.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. július 21.

Miért fontos a csapatépítés?

Egy olyan ideális világban, ahol a figyelem az elégedett ügyfelekre és a tökéletes termékre vagy szolgáltatásra összpontosul, gyakran elfelejtődnek a cég legfontosabb részei, az alkalmazottak.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. július 21.

A sikeres emberek 15 titka

Kevin Kruse több, mint kétszáz sikeres és hatékony embert kérdezett arról, hogy mi a hatékonyságuk titka.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. július 17.

Az Ön igényeire fejlesztve

Próbálja ki az Onbox rendszerét