Vakáció utáni visszatérés az irodába

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. szeptember 3.
Megosztás

Korábbi bejegyzésünkben ITT 👈 arról írtunk, milyen teendőket érdemes elvégezni szabadság előtt. Most pedig néhány olyan tippet hoztunk, melyek segítségével könnyebben tud visszatérni a munkába egy hosszabb nyaralás vagy pihenés után.

Baba telefonnal egy számítőgép előtt

Ne menjen vissza dolgozni közvetlenül a vakáció letelte után

Mindenkinek szüksége van egy kis időre, hogy visszatérjen a megszokott kerékvágásba. Ha teheti, szánjon egy-két napot a kikapcsolódásra és a „gyógyulásra”, mielőtt visszamegy az irodába. Még akkor is, ha rendet kell tennie a ház körül, vagy ügyeket kell intéznie, adjon magának legalább néhány órát a hűsölésre. Összpontosítson arra, hogy időt adjon az alkalmazkodásra. Ha nem, akkor a fáradtságon túl egy nagy adag stresszel kell megbirkóznia amikor visszatér a munkába.

Szemléletváltás, kreativitás

Talán csalódott volt egy feladat megoldását illetően, mielőtt nyaralni ment, mert nem tudta megoldani. Miután egy ideig távol volt, másképp tekinthet a megoldandó feladatokra és új perspektívában láthatja a helyzetet. Néha csak időre van szüksége, hogy újult energiával tudja elvégezni a munkáját. Használja friss kreativitását a jobb változás érdekében. Ha teheti, vállaljon új munka projekteket, vagy fedezze fel a feladatok hatékonyabb elvégzésének módjait. Az ilyen, saját magunk által kijelölt kihívások nagy motivációt jelentenek a termelékenység és az összpontosítás javítása érdekében.

Szünet

A teljes munka üzemmódba lépés szünetek nélkül a kiégés receptje. Ne engedje, hogy a bűntudat elhitesse, hogy villám tempóban kell dolgoznia, amiért távol volt. Senki sem számít arra, hogy egy nap alatt behozza több nap vagy hét munkáját. Óránként tartson körülbelül öt vagy tíz perces szünetet a dekompresszióhoz és a kikapcsolódáshoz. Valamint próbáljon meg egyszerre csak egy dologra koncentrálni.

A jelenben éljen

Ahelyett, hogy azon elmélkedik, mennyivel jobb lenne még mindig nyaralni, mennyivel kényelmesebb volt a szálloda, milyen különleges ételeket fogyasztott stb. Fogadja el, hogy a szabadságnak vége és csodálatos emlékei születtek. De ha a jelenlegi és a jövőbeli karrierbeli céljaira összpontosít, akkor a jelenben és nem pedig a múltban fog élni.

További érdekes tartalmakért kövess minket a facebook oldalunkon és instagramon, vagy iratkozz fel hírlevelünkre a lap alján 😊! Próbáld ki ide kattintva a 30 napig ingyenes próbaidőszakot!😊

Forrás 👈

Megosztás

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. szeptember 3.

További érdekes tartalmakért kövessen minket a facebook oldalunkon és instagramon, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hetente legfeljebb 1 hírlevelet küldünk, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

A GIST tervezési módszer

A GIST tervezés a terméktervezés könnyű megközelítése, amelynek célja a menedzsment általános költségeinek csökkentése, a sebesség növelése és olyan termékek előállítása, amelyek jobban megfelelnek a piac igényeinek.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. augusztus 28.

A Két faktoros hitelesítés

A két tényezővel történő hitelesítés extra identitás-ellenőrzést és biztonságot ad a fiókok számára.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. augusztus 26.

Chat alkalmazás a hatékony kommunikációért

Van az úgy, hogy nincs idő a formális kommunikációra.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. augusztus 19.

Az Ön igényeire fejlesztve

Próbálja ki az Onbox rendszerét