Megbeszélés szervezése, gyorsan

Magó Botond
Sales vezető
2020. június 9.
Megosztás

Szeretnék egy megbeszélést szervezni csapaton belül, de egyszerűen amikor elkezdünk egyeztetni emailen, nehéz követni, hogy kinek mikor jó, mikor van rá ideje, így sok idő megy el azzal, hogy arról beszélünk, mikor beszéljünk…

Munkatársak naptárjai

Az Onbox felületén 3 kattintással megoldható a folyamat.

Az említett példát elkerülendő, a Naptárak felvételét kell használnunk. A naptár alkalmazásban fel tudjuk venni a kollégák naptárjait, így az eseményeiket átlátjuk és a sajátunkkal összevetve tudunk tervezni, mikor jó mindenkinek egy meeting.

Munkatársak naptárjai

Ha még valakit meg szeretnénk hívni az eseményre, az esemény szerkesztésén belül is ránézhetünk a naptárakra, hogy ne kelljen elvetni az eddigi esemény adatait. Itt ki tudjuk választani a résztvevőket és egyből láthatjuk, hogy a tervezett napra kinek, milyen eseményei vannak. Egy számunkra megfelelő, üres sávba tegyük be az eseményt és küldjük el a meghívót mindenki számára az esemény mentésével.

Munkatársak naptárjai

Reméljük kedvet kaptál hozzá, hogy kipróbáld az Onbox funkcióit! Próbáld ki ide kattintva a 30 napig ingyenes próbaidőszakot, kártyaadatok megadása nélkül!😊

További érdekes tartalmakért kövess minket a facebook oldalunkon és instagramon!

Megosztás

Magó Botond
Sales vezető
2020. június 9.

Minden, amit a domainről tudni akartál

Napjainkban olyan természetesen használjuk a domain kifejezést, mintha mindig is az életünk része lett volna. De vajon tisztában vagyunk vele, hogy mit is jelent pontosan az, hogy domain?

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. június 5.

Uralkodj a káosz felett - Jegyzetkezelés rendszerezve

A legtöbb levelezési rendszerben a piszkozat mappa egyet jelent a senkiföldjével, ahol a félbehagyott levelek és az összecsapott jegyzetek tanyáznak. Sokan készítettek már jegyzetet egy emailből, mert éppen nem volt kéznél se papír, se toll.

Magó Botond
Sales vezető
2020. június 4.

Követhető feladatkiosztás a félreértések elkerülése végett

Veled is előfordult már, hogy nem tudtad követni kinek és mikorra ígérted valaminek a teljesítését? Elvesztél a teendő tengerében? Gondolj bele egy cég vezetésével mennyi feladat gyűlik össze nap, mint nap.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. május 29.

Próbálja ki most

Az Onbox hatékonyabbá tette a Mi munkákat,
és az Ön csapatáét is azzá teszi

Próbálja ki kártyaadatok nélkül