Mi az alapja az együttműködésnek?

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. október 16.
Megosztás

A mi véleményünk szerint több tényezőtől is függ, de talán a két legfontosabb a következő: szándék a közös munkára és az információ áramlása.

Csapat

Ha pedig így tekintjük, a feladatlista az információ áramlásának egyik legjobb eszköze. Legyen szó bármely vállalkozásról, a feladatlista által megszabhatjuk a munkafolyatok sorrendjét, határidejét, és az elvárt eredményt is. De az is nagy előnye, hogy a feladatok rögzítve vannak, így transzparensen mutatják a munkavégzés irányát és tempóját.

Így használd a gyakorlatban:

  • Válaszd ki az ,,Új feladat lista” opciót a ,,Feladatlisták” mappában, vagy Onbox kezelőfelületének bal felső sarkán található ,,Új írása” gomb legördülő menüjében.

  • Meg kell adni a feladatlista címét pl.: Marketing ügynökségek felkutatása.

  • A ,,Teendő hozzáadása” következik. Itt nagyon fontos, hogy részletesen írjuk le a feladatot, a határidőt, illetve az elvárt eredményt.

  • Ha a feladat összetett akkor érdemes több részletre szedni a folyamatot, tehát több új ,,teendők hozzáadásá”-t használni.

  • A feladatlista mentés után egyszerűen átalakítható csupán a továbbítás gombra kell kattintani a megszerkesztett lista alatt. Így akár azonnal, email formájában továbbküldhetjük a feladatot.

A feladatlistát bárkinek elküldhetjük emailben, legyen szó a munkatársakról, alvállalkozókról, esetleg külsős partnerekről.

Jó eszköz, a kiváló együttműködésért.

Látogasson el facebook vagy instagram oldalunkra további érdekes tartalmakért, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre a lap alján 😊 !

Próbáld ki ide kattintva a 30 napig ingyenes próbaidőszakot!😊

Megosztás

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. október 16.

További érdekes tartalmakért kövessen minket a facebook oldalunkon és instagramon, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hetente legfeljebb 1 hírlevelet küldünk, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

Így hackeld meg az őszi fáradtságot

A napok kissé lerövidülnek, és reggelente egyre nehezebben megy az ágyból való felkelés. Tudta, hogy a hideg évszakok közeledése éhséget és fáradékonyságot, kimerültséget idéznek elő? Ezt az úgynevezett őszi fáradtságot elsősorban a napfény hiánya okozza, és tél végéig tart. Ha kedvetlenség, fáradtság vagy koncentrációs problémák tüneteit tapasztalja, valószínűleg ön is az őszi fáradtságban szenved.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. október 15.

Az elismerés 5 nyelve - második rész

„Előző bejegyzésünkben ITT 👈 már bemutattuk a szeretet 5 nyelvét és azt, hogyan lehet a munkában alkalmazni ezeket. Most részletesen kifejtjük mit is jelent az ajándékozás, a szívességek és a fizikai érintés „nyelve”.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. október 9.

Az elismerés 5 nyelve

Első rész

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. október 6.

Az Ön igényeire fejlesztve

Próbálja ki az Onbox rendszerét