Hello Január!

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. január 6.
Megosztás

Az emberek nagy többsége hajlamos az újév elején számos magánéleti, illetve szakmai változtatást megfogadni, viszont kutatások szerint ezeknek a fogadalmaknak a 75-80% nem valósul meg. Ha komolyan szeretnénk változást elérni az újévben érdemes konkrét célkitűzéseket tenni és tervet készíteni arra vonatkozóan hogyan lehet ezeket a célokat elérni.

2021 Siker

Fogadalmak helyett, célkitűzések az újévre

Összegyűjtöttünk néhány olyan ötletet, amelyek segítségével évvégére egyszerűen elérhetővé válnak a kitűzött célok.

Előre tervezés

Nem a legmegfelelőbb alkalom az éjféli pezsgő után könnyelmű, átgondolatlan kijelentéseket tenni a következő évre vonatkozóan. Érdemes inkább az újév első napjaiban leülni és higgadtan átgondolni, összeírni milyen célokat szeretne kitűzni erre az évre. Konkrét időszakokra és feladatokra bontott tervet is készíthet, ezzel segítve a folyamatos előrelépést és az idő közben majd felmerülő akadályok leküzdését.

Várakozás

Sokszor segítség, ha nem az újév első napjaiban kezdjük el a változtatásokat megvalósítani, hanem kijelölünk erre egy távolabbi napot, ezzel időt adva a lelki felkészülésre is.

Ne vállalja túl magát

A célok kitűzésében realistának kell lennünk, de mégis ambiciózusnak. Az egyik legbiztosabb módja, hogy ne sikerüljön elérni a célt, ha irreális az elvárás és nem a megfelelő átgondoltsággal tűzzük azt ki. Az is fontos, hogy csakis olyan változásokra összpontosítsunk, aminek teljesítése tőlünk függ. Például ne azt mondja, hogy több pénzt fog keresni, hanem azt, hogy több órát tölt munkával annak érdekében, hogy maximalizálja a bevélt.

Támogatás

Koncentráljon a kitűzött célra és bízzon önmagában, hogy megtudja valósítani. Érdemes beavatni a közelálló családtagokat és barátokat az újév terveibe, így ők is tudnak plusz motivációt biztosítani. Esetleg érdemes olyan személyeket is keresni, akiknek hasonlói tervei vannak és egymást is tudják segíteni a cél elérésében.

Jutalom

A cél felé vezető úton kisebb jutalmak segíthetnek, ha egy-egy mérföldkövet elért. Nem érdemes nagy dolgokra gondolni például megajándékozhatja magát egy szabadnappal, amit családjával vagy barátaival tölthet el, vagy olyan időtöltéssel amire eddig nem jutott ideje.

Látogasson el facebook vagy instagram oldalunkra további érdekes tartalmakért, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre a lap alján 😊 !

Próbáld ki ide kattintva a 30 napig ingyenes próbaidőszakot!😊

Forrás 👈

Megosztás

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. január 6.

További érdekes tartalmakért kövessen minket a facebook oldalunkon és instagramon, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hetente legfeljebb 1 hírlevelet küldünk, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

Újévi babonák és hiedelmek a világ minden tájáról

A szilvesztert és az új év első napját számos babona és hagyomány lengi körül. A szerencsét hozó szokások elsődleges célja, hogy boldoggá és bőségessé tegyük a következő évünket. De vajon miért eszünk lencsét, miért épp pezsgőt iszunk, miért kerüljük a baromfi fogyasztást, és mi a célja a szilveszter éjszakai zajkeltésnek?

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. december 29.

Év végi nagytakarítás

A legtöbb vállalkozás már a karácsony előtti napokban leáll és egészen az újévig egy-két hetes szabadságot tart. Viszont nem mindegy, hogy a szünet után milyen munkakörnyezetbe térünk vissza dolgozni. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, amit érdemes kipróbálni, annak érdekében, hogy energikusan és rendezetten kezdhessük a munkát az új évben is.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. december 22.

Hogyan segíthet a Diótörő ügyfeleket szerezni?

Talán az egyik legismertebb karácsonyi balett a Diótörő, ami egy olyan karácsonyi történet, amely játékokról, hétfejű egerektől és átokról szól. A történetben a Diótörő megküzd a gonosz Egér királlyal és ezzel megmenti a napot.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. december 18.

Az Ön igényeire fejlesztve

Próbálja ki az Onbox rendszerét