Mik a siker korai jelei?

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. április 16.
Megosztás

A sikernek és a siker eléréséhez vezető útnak nincs konkrét receptje. Viszont vannak olyan tulajdonságok amelyeket birtokolva nagyobb valószínűséggel lesz sikeres valaki.

Pontosság és megbízhatóság
Az olyan embert, aki mindig megtartja szavát, és soha nem késik el egy értekezletről nagyra tartják, mind az üzleti világban, mind a barátaik között. Ha olyan ember vagy, akit mások megbízhatónak találnak, és képes reális ütemtervet futtatni, amely lehetővé teszi, hogy nagyon pontos legyél, akkor lehetőséged van nagy magasságok elérésére.

Felelőséget vállal
Vannak olyan emberek akik egyszerűen képtelenek összeszedni magukat, ezért üldögélve várják, hogy valaki megoldja a problémáikat. Túl gyakran panaszkodnak a számtalan olyan apró probléma miatt, amelyek megakadályozzák őket abban, hogy elérjék céljaikat. Az igazán sikeres emberek szeretik a dolgokat a saját kezükbe venni, és felelősséget vállalnak saját cselekedeteikért vagy tétlenségükért.

Magabiztos
Lehet, hogy nem sokat gondolkodik általában az élethez való pozitív hozzáállásán, vagy azon, hogy elégedett önmagával és a jelenlegi helyzetével, de a motiváció megőrzéséhez és a célra való összpontosításhoz csak annyi kell, hogy higyjen önmagában. Ha nem becsüli le képességeit, és nem hagyja, hogy mások eltántorítsák, és nem fél megszólalni amikor egy jó lehetőség kínálkozik, akkor megvan minden, amire szüksége van ahhoz, hogy meglehetősen sikeres legyen.

Higgadt és logikus
Érezte már úgy, hogy mások hajlamosak eltúlozni az apró problémákat? Esetleg nehezen tudja megérteni, hogy egyesek, hogyan képesek minden problémát személyes sértésnek venni? Nos, akkor Ön azon kevesek közé tartozik, akik képesek érzéseiket kordában tartani komoly megbeszélések, vészhelyzetek és más stresszes helyzetek során.

Forrás 👈

Látogasson el facebook vagy instagram oldalunkra további érdekes tartalmakért, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre a lap alján 😊 !

Próbáld ki ide kattintva a 30 napig ingyenes próbaidőszakot!😊

Megosztás

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. április 16.

További érdekes tartalmakért kövessen minket a facebook oldalunkon és instagramon, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hetente legfeljebb 1 hírlevelet küldünk, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

Mi alapján érdemes nevet választani egy induló vállalkozáshoz?

Egy vállalat vagy márkanév számos pozitív és negatív asszociációval együtt egy képet alkot. Ezek az asszociációk befolyásolhatják az ügyfél döntését, felfogását és érzéseit a márka iránt. Az a legjobb, ha a vállalkozás neve fülbemászó, könnyen megjegyezhető és elég hatékony ahhoz, hogy elmagyarázza termékének működését, és közölje azt az üzenetet, amelyet át akar adni a potenciális ügyfeleknek.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. április 9.

Miről árulkodik a különböző hangulatjelek használata?

Az arckifejezéseket utánozó jeleket először 1982-ben Scott E. Fahlman, a Carnegie Mellon Egyetem professzorának javaslatára kezdték el használni. A professzor észrevette, hogy az üzenetek értelmezésbéli különbségei több esetben félreértésekre adtak okot. Ezért elkezdték használni az első írásjelekből álló „:-)” mosoly fejet, ezzel megkülönböztetve a viccesnek vagy ironikusnak szánt üzeneteket a komolyaktól.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. április 7.

Miért fontos a közösségi média az üzleti életben?

A közösségi médiának óriási hatása van szinte az összes vállakozásra, ezért létfontosságú az üzleti illetve marketing stratégia szempontjából. Hiszen a közösségi platformok segítenek az ügyfelekkel való kapcsolattartásban, a márka ismertségének növelésében, valamint az ügyfelek és az eladások növelésében.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. március 30.

Az Ön igényeire fejlesztve

Próbálja ki az Onbox rendszerét