Miért fontos az önbizalom?

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. május 20.
Megosztás

Az önbizalom fontos szerepet játszik az egészség és a pszichés jólét szempontjából. Valamint segíthet abban, hogy sikeresek legyünk a szakmai és magánéletben egyaránt. Az élet számos területére pozitívan kihat, ha megfelelő önbizalommal rendelkezünk.

Ilyen például: Jobb teljesítmény Az önbizalom növeli a munkahelyi produktivitást. Ahelyett, hogy az idejét és energiáit aggodalomra fordítja, és azon gondolkodik mi az amiben nem jó, inkább a pozitív tulajdonságaira fokúszálva és a fejlődési lehetőségekre összpontosítva haladhat előre.

Nyitottság az új dolgok kipróbálására Ha bízunk önmagunkban és képességeinkben általában nagyobb kedvünk van új dolgokat megtapasztalni. Valamint bátrabban próbálunk ki komfortzónán kívüli dolgokat, ezzel még inkább fejlesztve önmagunkat és készségeinket.

Egészséges kapcsolatok A megfelelő önbizalom segít elfogadni és könnyebben megérteni mások véleményét,nézetét. Valamint megfelelő energiával tölt el, hogy az önmagunk számára előnytelen szituációkból és kapcsolatokból kilépjünk, mind a munkában, mind a magánéletben egyaránt.

Viszont nagyon fontos, hogy ne hasonlítsa önmagát másokhoz! Kutatások szerint azok az emberek, akik önmagukat másokhoz hasonlították, irigységet tapasztaltak. És minél több irigységet tapasztaltak, annál rosszabbul érezték magukat. Ha irigykedik valaki más élete iránt, emlékeztesse magát saját erősségeire és sikereire. Hiszen mindenki a saját versenyét futja, és az élet nem verseny.

Forrás 👈

Látogasson el facebook vagy instagram oldalunkra további érdekes tartalmakért, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre a lap alján 😊 !

Próbáld ki ide kattintva a 30 napig ingyenes próbaidőszakot!😊

Megosztás

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. május 20.

További érdekes tartalmakért kövessen minket a facebook oldalunkon és instagramon, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hetente legfeljebb 1 hírlevelet küldünk, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

Mi a különbség a levélszemét és a spam között?

Lényegében mind a spam, mind a levélszemét olyan üzeneteket jelent, amelyek zavarják a felhasználó postaládáját. Megjelenésekor a levélszemét olyan kéretlen hirdetésekre vonatkozott, amelyeket az emberek a postaládájukban találtak meg. Az internet és az e-mailek bevezetésével a levélszemét lett az a kifejezés, amelyet azon e-mailek meghatározására használnak, amelyek automatikusan bekerülnek a levélszemét mappába azáltal, hogy hirdetésként vannak megjelölve. Azok a cégek, amelyek levélszeméteket küldenek, tisztában vannak ezzel, és lehetőséget kínálnak a levelezőlistájukról való leiratkozására. A spam más. Irreleváns vagy nem megfelelő üzenetekként határozzák meg. A spam e-mailek különböző formában érkeznek, és céljuk, hogy becsapják Önt személyes vagy pénzügyi adatainak megszerzésének céljából.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. május 6.

Ön alkalmazza a jégtörő kérdéseket?

Az első beszélgetések nem indulnak mindig egyszerűen, hiszen általában kevés vagy egyáltalán nincs háttérinformációnk a beszélgető partnerről. Ha azt szeretné, hogy valaki “felolvadjon”, akkor először meg kell törnie a jeget. Olyan társaságokban ahol a résztvevők nem ismerik egymást, a szórakoztató jégtörő kérdések hatékonyan képesek áttörni azt a normális hűvösséget, amely az emberek között fennállhat, még mielőtt megismerik egymást. A jégtörő kérdések sokoldalúak és könnyen testreszabhatók a találkozó igényeihez mérten. A résztvevők értékelni fogják, hogy a találkozó nevetéssel kezdődik, egy kényelmes környezetben. Ezek után a kérdések után általában a beszélgetések könnyebbé és természetesebbé válnak, hiszen biztosan rá fogja venni a másikat arra, hogy legalább mosolyogjon, és néha csak egy mosolyra van szükség egy életen át tartó barátság megindításához.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. április 28.

Öt, négy, három, kettő, egy...

Néhány évvel ezelőtt Mel Robbins nehéz időszakon ment keresztül. Anyagi problémáik voltak, ami a férjével való kapcsolatára sem hatott pozitívan. Ezért minden este elhatározta, hogy másnap korán fog kelni, produktív lesz és helyre hozza az életét. De nem ez történt, az elhatározás ellenére másnap kinyomta az ébresztő órát, vissza aludt és csak későn kelt fel, ezáltal egyáltalán nem töltötte produktívan a napját, amitől csak egyre több kudarc élményt szerzett. Aztán történt valami, az egyik napon a tévében hallotta a visszaszámlálást egy rakétaindításról és valami megváltozott benne. Elhatározta, hogy másnap az ébresztő megszólalása után visszaszámol 5-ről 1-re és elindítja a napot.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. április 22.

Az Ön igényeire fejlesztve

Próbálja ki az Onbox rendszerét