Honnan szerezhetünk inspirációt?

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. május 28.
Megosztás

Az élet számos területén előfordulhat, hogy egyszerűen semmilyen ötlet nem jut eszünkbe egy-egy feladat vagy probléma megoldására. Mi segíthet ezekben a helyzetekben? Milyen módszerekkel tudunk átlendülni az alkotói válságon? Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttünk néhányat.

Könyvek vagy filmek Egy olvasott vagy látott jelent, egy párbeszéd, egy cselekmény, egy leírás vagy akár egy dokumentum filmben látott új információ segíthet az alkotási folyamatot elindítani.

Környezetváltozás Legyen szó akár arról, hogy egy eddig ismeretlen kávézóba megyünk dolgozni, vagy kirándulni, esetleg több napra elutazunk, az eredmény ugyanaz. Új impulzusok érnek minket és csak arra kell figyelnünk amit látunk és hallunk, ezáltal számos új gondolatunk születhet.

Sport A testmozgás relaxálja az agyat aminek hatására új, kreatív gondolatok törhetnek a felszínre.

Család, barátok Sokszor hivatkozunk arra, hogy sok munkánk van amikor kihagyunk egy egy közös programot. Pedig sokszor érdemes lenne meghallgatni, beszélgetni a szeretteinkkel, hiszen azon kívül, hogy kikapcsolódunk és szellemileg feltöltődhetünk, számos vicces és életszerű történtet hallhatunk tőlük, amik inspirálóan hadhatnak.

Kreatív tevékenység A művészeti, kreatív oldalunk bevonása segíthet abban, hogy kreatív oldalról közelítsük meg a probléma megoldását. Ilyen lehet például a festés, valamilyen hangszeren való játék, vers írás, stb., a lényeg, hogy bármilyen olyan kreatív tevékenység legyen amelyet szívesen végez.

Forrás 👈

Látogasson el facebook vagy instagram oldalunkra további érdekes tartalmakért, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre a lap alján 😊 !

Próbáld ki ide kattintva a 30 napig ingyenes próbaidőszakot!😊

Megosztás

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. május 28.

További érdekes tartalmakért kövessen minket a facebook oldalunkon és instagramon, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hetente legfeljebb 1 hírlevelet küldünk, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

Miért fontos az önbizalom?

Az önbizalom fontos szerepet játszik az egészség és a pszichés jólét szempontjából. Valamint segíthet abban, hogy sikeresek legyünk a szakmai és magánéletben egyaránt. Az élet számos területére pozitívan kihat, ha megfelelő önbizalommal rendelkezünk.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. május 20.

Mi a különbség a levélszemét és a spam között?

Lényegében mind a spam, mind a levélszemét olyan üzeneteket jelent, amelyek zavarják a felhasználó postaládáját. Megjelenésekor a levélszemét olyan kéretlen hirdetésekre vonatkozott, amelyeket az emberek a postaládájukban találtak meg. Az internet és az e-mailek bevezetésével a levélszemét lett az a kifejezés, amelyet azon e-mailek meghatározására használnak, amelyek automatikusan bekerülnek a levélszemét mappába azáltal, hogy hirdetésként vannak megjelölve. Azok a cégek, amelyek levélszeméteket küldenek, tisztában vannak ezzel, és lehetőséget kínálnak a levelezőlistájukról való leiratkozására. A spam más. Irreleváns vagy nem megfelelő üzenetekként határozzák meg. A spam e-mailek különböző formában érkeznek, és céljuk, hogy becsapják Önt személyes vagy pénzügyi adatainak megszerzésének céljából.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. május 6.

Ön alkalmazza a jégtörő kérdéseket?

Az első beszélgetések nem indulnak mindig egyszerűen, hiszen általában kevés vagy egyáltalán nincs háttérinformációnk a beszélgető partnerről. Ha azt szeretné, hogy valaki “felolvadjon”, akkor először meg kell törnie a jeget. Olyan társaságokban ahol a résztvevők nem ismerik egymást, a szórakoztató jégtörő kérdések hatékonyan képesek áttörni azt a normális hűvösséget, amely az emberek között fennállhat, még mielőtt megismerik egymást. A jégtörő kérdések sokoldalúak és könnyen testreszabhatók a találkozó igényeihez mérten. A résztvevők értékelni fogják, hogy a találkozó nevetéssel kezdődik, egy kényelmes környezetben. Ezek után a kérdések után általában a beszélgetések könnyebbé és természetesebbé válnak, hiszen biztosan rá fogja venni a másikat arra, hogy legalább mosolyogjon, és néha csak egy mosolyra van szükség egy életen át tartó barátság megindításához.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. április 28.

Az Ön igényeire fejlesztve

Próbálja ki az Onbox rendszerét