Miért szükségesek a csapatépítő programok?

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. június 10.
Megosztás

Most, hogy egyre több cég tér vissza a home officeból az irodai munkavégzéshez érdemes csapatépítő programot szervezni annak érdekében, hogy a munkatársaknak könnyebb legyen a visszatérés és a fizikálisan is csapatban végzett munka. Természetesen ezen kívül számos jótékony hatása van ezeknek a programoknak.

Íme néhány:

Kommunikáció A kötetlen beszélgetést előidéző tevékenységek erősítik a nyílt kommunikációt. Ez javíthatja az irodai hangulatot és a csapatban elvégzendő feladatok eredményességét.

Motiváció A csapatépítése és a csapatvezetése kéz a kézben jár. Minél kényelmesebben tudja kifejezni ötletét egy alkalmazott, annál bátrabb és magabiztosabb. Ezek ösztönzik az újabb és újabb kihívások megoldására.

Kreativitás Az irodahelyiségen kívülre kerülve új impulzusok érik őket, ezáltal rá vannak kényszerítve, hogy a megszokott rutinjukon kívül gondolkodjanak. A közös gondolkodás, feladatmegoldás a csapat tagjaival olyan új ötleteket ébreszthetnek amik az irodába visszatérve is hasznosíthatóak.

Problémamegoldó készség Azok a tevékenységek amelyek megkövetelik a munkatársaktól, hogy játékos, szórakoztató módon közösen oldják meg a problémát javítják a stratégiai gondolkodást. Ha sikerül csapatként meghatározniuk a probléma keletkezését könnyedén áthidalják a valódi válságokat.

Akadályok leküzdése A csapatépítő programoknak bizalomnövelő hatása is van, ilyenkor a vezetők is alkalmazottak válnak, azaz a feladatok során egyenrangú pozícióba kerülnek a többi munkavállalóval. Ez segít csökkenteni a dolgozók és a vezetők közötti távolságot.

Forrás 👈

Látogasson el facebook vagy instagram oldalunkra további érdekes tartalmakért, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre a lap alján 😊 !

Próbáld ki ide kattintva a 30 napig ingyenes próbaidőszakot!😊

Megosztás

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. június 10.

További érdekes tartalmakért kövessen minket a facebook oldalunkon és instagramon, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hetente legfeljebb 1 hírlevelet küldünk, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

Miért érdemes üzleti e-mail címet használni?

Ha valami profinak és megbízhatónak tűnik, nagyobb eséllyel próbálják ki az emberek. Ha valami nem tűnik profinak, az esély is csekély ahhoz, hogy kipróbálják és esetleg megszeressék, vagy az üzleti partnerrel kapcsolatot építsenek. Tehát nem elég profinak lenni, annak is kell látszani. Ide tartozik a céges e-mail cím megléte is.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. június 3.

Honnan szerezhetünk inspirációt?

Az élet számos területén előfordulhat, hogy egyszerűen semmilyen ötlet nem jut eszünkbe egy-egy feladat vagy probléma megoldására. Mi segíthet ezekben a helyzetekben? Milyen módszerekkel tudunk átlendülni az alkotói válságon? Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttünk néhányat.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. május 28.

Miért fontos az önbizalom?

Az önbizalom fontos szerepet játszik az egészség és a pszichés jólét szempontjából. Valamint segíthet abban, hogy sikeresek legyünk a szakmai és magánéletben egyaránt. Az élet számos területére pozitívan kihat, ha megfelelő önbizalommal rendelkezünk.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. május 20.

Az Ön igényeire fejlesztve

Próbálja ki az Onbox rendszerét