Miért érdemes üzleti e-mail címet használni?

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. június 3.
Megosztás

Ha valami profinak és megbízhatónak tűnik, nagyobb eséllyel próbálják ki az emberek. Ha valami nem tűnik profinak, az esély is csekély ahhoz, hogy kipróbálják és esetleg megszeressék, vagy az üzleti partnerrel kapcsolatot építsenek. Tehát nem elég profinak lenni, annak is kell látszani. Ide tartozik a céges e-mail cím megléte is.

Mint oly sok helyen a márka építésnél is nagyon fontos a vállalkozásról alkotott első benyomás. Az e-mail az egyik leggyakoribb kommunikációs forma a potenciális ügyfelekkel. Ezért is fontos, hogy az e-mail cím a bizalom érzetét keltse. Ez növeli a cég lehetőségait új ügyfelek vonzására. Gondoljuk csak bele egy ingyenes, általános domain végződésű e-mail cím vagy egy saját céges domain végű e-mail cím bizalom gerjesztőbb? A már említett márkaépítésnél az sem elhanyagolható, hogy már a cím megadásakor hordozzuk a cég vagy márka nevét és ezzel is terjesztjük azt. Ez egy kicsit hasonlít a szájról szájra terjedő marketinghez. Emellett a vállalkozás nevének a szakmai e-mail címhez való társítása a potenciális ügyfelek érdeklődését vonzza. Nagyobb valószínűséggel marad olvasatlan egy levél, ha nem szakmai e-mail címről érkezik. Az ügyfelek emlékezni fognak a vállalkozás nevére is, amely növeli a márka ismertségét és bizalmát. Ha még nem rendelkezik egyedi e-mail címmel próbálja ki az Onbox lehetőségeit!

Forrás 👈

Látogasson el facebook vagy instagram oldalunkra további érdekes tartalmakért, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre a lap alján 😊 !

Próbáld ki ide kattintva a 30 napig ingyenes próbaidőszakot!😊

Megosztás

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. június 3.

További érdekes tartalmakért kövessen minket a facebook oldalunkon és instagramon, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hetente legfeljebb 1 hírlevelet küldünk, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

Honnan szerezhetünk inspirációt?

Az élet számos területén előfordulhat, hogy egyszerűen semmilyen ötlet nem jut eszünkbe egy-egy feladat vagy probléma megoldására. Mi segíthet ezekben a helyzetekben? Milyen módszerekkel tudunk átlendülni az alkotói válságon? Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttünk néhányat.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. május 28.

Miért fontos az önbizalom?

Az önbizalom fontos szerepet játszik az egészség és a pszichés jólét szempontjából. Valamint segíthet abban, hogy sikeresek legyünk a szakmai és magánéletben egyaránt. Az élet számos területére pozitívan kihat, ha megfelelő önbizalommal rendelkezünk.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. május 20.

Mi a különbség a levélszemét és a spam között?

Lényegében mind a spam, mind a levélszemét olyan üzeneteket jelent, amelyek zavarják a felhasználó postaládáját. Megjelenésekor a levélszemét olyan kéretlen hirdetésekre vonatkozott, amelyeket az emberek a postaládájukban találtak meg. Az internet és az e-mailek bevezetésével a levélszemét lett az a kifejezés, amelyet azon e-mailek meghatározására használnak, amelyek automatikusan bekerülnek a levélszemét mappába azáltal, hogy hirdetésként vannak megjelölve. Azok a cégek, amelyek levélszeméteket küldenek, tisztában vannak ezzel, és lehetőséget kínálnak a levelezőlistájukról való leiratkozására. A spam más. Irreleváns vagy nem megfelelő üzenetekként határozzák meg. A spam e-mailek különböző formában érkeznek, és céljuk, hogy becsapják Önt személyes vagy pénzügyi adatainak megszerzésének céljából.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. május 6.

Az Ön igényeire fejlesztve

Próbálja ki az Onbox rendszerét