Kánikula az irodában?

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. június 25.
Megosztás

A forró nyári napokon sok hűsítő programot eltudunk képzelni, de az irodai munkavégzés nem tartozik ezek közé. Mégis megpóbáltunk néhány olyan tippet összegyűjteni amivel elviselhetőbbé tehetjük a kánikulát még akkor is, ha a szabadásg és a tengerpart messze van és egyelőre a munkáé a főszerep.

Hidratálás A melegben a testünk aktiválja a hőszabályozást, amely fizikia reakciót vált ki. A hőt a víz eltávolítja, így nyáron sokkal könnyebben dehidratálódhat a szervezet. Ezért fontos a folyamatos folyadék bevitel. Mindig tartsunk az íróasztalon egy palack folyadékot, lehetőség szerint vizet, így ha a szemünk előtt van nehezebb elfeledkezni az ivásról.

Hőmérséklet Ha az irodában nincs légkondicionáló berendezés akkor sem kell kétségbe esni. Ha teheti nyisson ki több ablakot, amivel egy kis légáramlatot tud létrehozni. Valamint számtalan féle asztali ventillátor kapható amivel a közvetlen környezetét tudja hűteni, ha a ventilátor elé egy üveg fagyasztott vizet helyez még hidegebb levegőt fújhat. Ezen kívül gyors felfrissülést hozhat, ha a nyak, homlok, csukló pontokra hideg vizet spriccel.

Energia A munkaidő lejártával ne felejtse el a számítógépeket és a lámpákat lekapcsolni, ezzel néhány hőforrást megszüntethető és másnap reggel hüvösebb lesz az irodában.

Forrás 👈

Látogasson el facebook vagy instagram oldalunkra további érdekes tartalmakért, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre a lap alján 😊 !

Próbáld ki ide kattintva a 30 napig ingyenes próbaidőszakot!😊

Megosztás

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. június 25.

További érdekes tartalmakért kövessen minket a facebook oldalunkon és instagramon, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hetente legfeljebb 1 hírlevelet küldünk, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

Hogyan választhatunk biztonságos jelszavakat?

Ha fiókjai védelmére gyenge jelszavakat használ, azzal megkönnyíti a helyzetet, hogy illetéktelenek könnyedén hozzáférjenek. Íme néhány olyan tipp, amik segítségével biztonságosabb és erősebb jelszavakat hozhat létre.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. június 18.

Miért szükségesek a csapatépítő programok?

Most, hogy egyre több cég tér vissza a home officeból az irodai munkavégzéshez érdemes csapatépítő programot szervezni annak érdekében, hogy a munkatársaknak könnyebb legyen a visszatérés és a fizikálisan is csapatban végzett munka. Természetesen ezen kívül számos jótékony hatása van ezeknek a programoknak.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. június 10.

Miért érdemes üzleti e-mail címet használni?

Ha valami profinak és megbízhatónak tűnik, nagyobb eséllyel próbálják ki az emberek. Ha valami nem tűnik profinak, az esély is csekély ahhoz, hogy kipróbálják és esetleg megszeressék, vagy az üzleti partnerrel kapcsolatot építsenek. Tehát nem elég profinak lenni, annak is kell látszani. Ide tartozik a céges e-mail cím megléte is.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. június 3.

Az Ön igényeire fejlesztve

Próbálja ki az Onbox rendszerét