Tippek a karrierút megtervezéséhez

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. július 7.
Megosztás

A karrier egy maraton és nem egy sprint, így ezaz út általában nem egyenes, hanem kanyargós és kihívásokkal teli. Összegyűjtöttünk néhány olyan tippet, amely segítséget nyújthat a helyes út bejárásához.

Mi az ami energiával tölti el?
Az egyik legfontosabb, hogy az emberek szeretnék élvezni azt amit csinálnak. Az egyik jele annak, hogy rossz úton jár az, hogy nem szenvedéllyel végzi a munkáját, hanem csak muszájból. A legegyszerűbb módja annak, hogy megtalálja milyen munka tölti fel energiával az, ha felteszi magának a kérdést, mi az a munka amelyet ingyen is örömmel végezne? Ez segíthet a karrier út bejárásában.

Információgyűjtés
A karrier út következő szintjének felfedezéséhez az egyik leghatékonyabb módja, ha más emberekkel beszélget erről, és meghallgatja ők milyen karrier utat jártak már be. Ennek az információ gyűjtésnek legegyszerűbb kiinduló pontja, ha a LinkedIn-en kezdi a böngészést.

Mi az amiben jó?
Mindenképp fontos átgondolnia tulajdonságait, személyiség jegyeit, képességeit. Koncentráljon a pozitív képsségekre és azok fejlesztésére, ezzel átgondolva, hogy milyen karrier út és milyen munkakör passzolna leginkább önhöz.

Közös munka egy mentorral
Egy mentor nagyon sokat segíthet a karrier úton előre haladni. Ha van olyan személy akinek munkaköre úgy érzi, hogy a személyes útján a következő lépés lehet, kérje meg, hogy legyen a mentora. Ezzel olyan bennfentes információkat kaphat az állásról, amit elképzelhető, hogy eddig nem is gondolt.

Forrás 👈

Látogasson el facebook vagy instagram oldalunkra további érdekes tartalmakért, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre a lap alján 😊 !

Próbáld ki ide kattintva a 30 napig ingyenes próbaidőszakot!😊

Megosztás

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. július 7.

További érdekes tartalmakért kövessen minket a facebook oldalunkon és instagramon, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hetente legfeljebb 1 hírlevelet küldünk, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

Kánikula az irodában?

A forró nyári napokon sok hűsítő programot eltudunk képzelni, de az irodai munkavégzés nem tartozik ezek közé. Mégis megpóbáltunk néhány olyan tippet összegyűjteni amivel elviselhetőbbé tehetjük a kánikulát még akkor is, ha a szabadásg és a tengerpart messze van és egyelőre a munkáé a főszerep.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. június 25.

Hogyan választhatunk biztonságos jelszavakat?

Ha fiókjai védelmére gyenge jelszavakat használ, azzal megkönnyíti a helyzetet, hogy illetéktelenek könnyedén hozzáférjenek. Íme néhány olyan tipp, amik segítségével biztonságosabb és erősebb jelszavakat hozhat létre.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. június 18.

Miért szükségesek a csapatépítő programok?

Most, hogy egyre több cég tér vissza a home officeból az irodai munkavégzéshez érdemes csapatépítő programot szervezni annak érdekében, hogy a munkatársaknak könnyebb legyen a visszatérés és a fizikálisan is csapatban végzett munka. Természetesen ezen kívül számos jótékony hatása van ezeknek a programoknak.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2021. június 10.

Az Ön igényeire fejlesztve

Próbálja ki az Onbox rendszerét