Hello December! - 2.rész

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. december 4.
Megosztás

Karácsonyi üdvözlet

Hello December

Közeleg a karácsony, így itt az alkalom, hogy megbecsülését és köszönetét fejezze ki a vállalkozása működéséhez szükséges embereinek, ügyfeleinek és alkalmazottainak.

A kisvállalkozások tulajdonosainak nagyszerű alkalom az ünnepi üdvözlet küldése ahhoz, hogy személyre szabott, elismerő és tartós szakmai kapcsolatot teremtsenek az ügyfelekkel és az alkalmazottakkal.

Arra az esetre, ha nehezen találja a megfelelő szavakat és nincs ötlete, hogy mit kellene írnia, össze gyűjtöttünk néhány példát olyan szövegekről amelyekkel meghálálhatja az elmúlt 12 hónapban nyújtott segítséget azoknak akik hozzá járultak a vállalkozás működéséhez.

Ügyfeleknek

  • Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk, és köszönjük az egész évben nyújtott támogatásukat. Minden szépet és jót kívánunk 2021-re.

  • A karácsony az ajándékozás ideje, ezért hatalmas köszönetet szeretnénk mondani nektek, hogy nagyra becsült vásárlóink ​​vagytok. Kellemes boldog ünnepeket kívánunk, és reméljük, hogy az új évben is együtt dolgozhatunk veletek!

  • Reméljük, hogy álmaid valóra válnak ezen a karácsonykor. A mi álmainkat ebben az évben valóra váltottad azzal, hogy ügyfelünk voltál. Nagyon boldog karácsonyt kívánok!

  • Legyen Önnek és családjának biztonságos és boldog karácsonya, amely tele van boldog emlékekkel. Köszönjük, hogy értékes ügyfelünk.

  • Tisztelt vásárlónknak. Köszönjük folyamatos támogatását. Reméljük, hogy örömmel tölt el pihentető időt barátaival és családjával az ünnepek alatt. Nagyon boldog karácsonyt és minden jót kívánunk 2021-ben!

Kollégáknak

  • Szeretettel üdvözöljük karácsonykor. Köszönjük az idei évben végzett kemény munkáját és mesés karácsonyt kívánunk!

  • Ebben az évben munkája igazi inspirációt jelentett vállalkozásunk számára. Addig is kívánunk szép karácsonyt és boldog új évet!

  • Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok a [vállalkozás neve] vezetői csoportjának nevében, és köszönöm kemény munkáját.

  • Munkád nélkül nem zárhattunk volna ilyen sikeres évet. Köszönöm a fáradságot és fantasztikus karácsonyt kívánunk!

  • Kreativitásod, innovációd és elkötelezettséged miatt ebben az évben is remekül teljesítettünk. Nagyon köszönöm az idei munkádat. Minden jót kívánok karácsonyra és az elkövetkezendő esztendőre.

Látogasson el facebook vagy instagram oldalunkra további érdekes tartalmakért, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre a lap alján 😊 !

Próbáld ki ide kattintva a 30 napig ingyenes próbaidőszakot!😊

Forrás 👈

Megosztás

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. december 4.

További érdekes tartalmakért kövessen minket a facebook oldalunkon és instagramon, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hetente legfeljebb 1 hírlevelet küldünk, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

Hello December! - 1.rész

Elkezdődött az év utolsó hónapja, amikor is néhány héten belül esedékessé válnak a vállalkozások éves teljesítményének áttekintése és a következő év céljainak kitűzése.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. december 1.

Mi is az az MVP?

A startupoknál gyakran előfordul, hogy először egy Minimum Viable Product-okat (MVP) azaz minimálisan működőképes terméket hoznak létre.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. november 27.

Hogyan generálhatunk választ a hideg e-mailekre?

Napjainkban a személyes találkozók csökkenésével, egyre inkább teret nyertek a hideg e-mail üzenetek küldése. Ez az egyik járható útja annak, hogy egy vállalat be tudja mutatni önmagát és kínálatát a potenciális vásárlók és partnerek számára.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. november 24.

Az Ön igényeire fejlesztve

Próbálja ki az Onbox rendszerét