Rend a lelke mindennek

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. szeptember 4.
Megosztás

Tartja a jól ismert közmondás. Egy átlagos munkanap körülbelül negyede azzal megy el, hogy a beérkezett e-maileket kezeljük. Viszont egy jól rendszerezett, átgondolt postafiók segít időt megtakarítani, amit egyéb, sok esetben hasznosabb feladatokra lehet használni.

Projekt tervezés

Igyekeztünk összegyűjteni néhány olyan tippet, amiknek segítségével egyszerűen rendet tarthat levelei között.

Almappák

A beérkezett üzenetek mappát érdemes egy munkafelületként kezelni és nem itt gyűjteni az összes levelet. Minden beérkezett üzenetnek megvan a saját helye, ezért még kezelés előtt érdemes áthelyezni valamelyik almappába. Az onbox email fiókjában ezt pár apró lépéssel meg is tehetjük.

Mutatjuk hogyan:

  1. Kattintson rá az email előtt található négyzetre, ami által a levél ki lesz választva. Egyszerre több emailt is kiválaszthat, ha azonos mappába szeretné áthelyezni őket.

  2. Majd a kiválasztott email vagy emailek felett található Mappába helyezés ikonra kattintva kiválasztjuk az emailek új helyét.

Időzített levél küldés

Érdemes létre hozni, ehhez is egy külön mappát. És ha egyes partnereiről tudja, hogy csak a nap bizonyos időszakában olvassa a leveleit, akkor be tudja állítani, hogy a rendszer egy előre meghatározott időpontban küldje el a neki szánt e-maileket.

Onbox fiókjában az alábbiak szerint tudja beállítani, módosítani és szerkeszteni az időzített levél küldést:

  1. Új levél írásánál a jobb alsó sarokban megjelenik a szerkesztő felület.
  2. Kattintson az Óra ikonra.
  3. Adja meg a dátumot és az időpontot, a levél mikor kerüljön elküldésre.
  4. Kattintson a jobb alsó sarokban található - immáron - küldés időzítve gombra.
  5. A jobb alsó sarokban megjelenő üzenet jelzi a sikeres művelet-végrehajtást.
  6. Levelét az Időzített mappában fogja találni, a küldés tervezett időpontjáig azt szerkesztheti és törölheti is.

Nagy méretű levél küldés

A Nagy méretű csatolmányokat érdemes tárhelyre feltölteni és onnan megosztási linket küldeni, nem pedig a postafiókot terhelni vele.

Az Onboxnál a tárhely funkció segítségével egyszerűen hozhat létre megosztási linkeket, amelyeket e-mailben csatolva könnyedén tovább tud küldeni. A tárhelyfunkcióról bővebben ITT 👈 olvashat.

Címke

A címkék segítenek csoportosítani a leveleket például téma, feladó, fontossági sorrend szerint. Ha beérkezik egy levél, azt azonnal és egyszerűen meg tudjuk jelölni egy címkével.

Az Onboxban az alábbi lépéseket követve tud címkét tenni egy beérkezett üzenetre:

  1. Kattintson rá az email előtt található négyzetre, ami által a levél ki lesz választva. Egyszerre több emailt is kiválaszthat, ha azonos címkével szeretné ellátni őket.

  2. Kattintson a felső sávban középen megjelenő Címkézés ikonra, majd a megjelenő címkék közül válassza ki, hogy melyikhez szeretné hozzáadni a levelét/leveleit. Egy levélhez több címke is tartozhat.

Ha új címkét szeretne létrehozni:

  1. A bal oldali sávban a Címkék résznél kattintson a Új címkék gombra.

  2. Írja be a mezőbe a címke nevét, majd üssön a billentyűzeten egy Entert, vagy kattintson a mező jobb szélén található pipára.

  3. A jobb alsó sarokban megjelenő üzenet jelzi a sikeres művelet-végrehajtást.

Tipp

A levelek priorizálásához alkalmazza az Eisenhower elvet, amiről korábbi bejegyzésünkben 👈 olvashat.

További érdekes tartalmakért kövess minket a facebook oldalunkon és instagramon, vagy iratkozz fel hírlevelünkre a lap alján 😊! Próbáld ki ide kattintva a 30 napig ingyenes próbaidőszakot!😊

Megosztás

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. szeptember 4.

További érdekes tartalmakért kövessen minket a facebook oldalunkon és instagramon, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hetente legfeljebb 1 hírlevelet küldünk, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

A RICE pontozási modell

RICE koncepció az üzenetküldő és szoftvergyártó Intercomtól származik. A szolgáltatás csapata kidolgozta a RICE prioritási modellt, hogy javítsa a saját belső döntéshozatalának folyamatait.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. szeptember 4.

Vakáció utáni visszatérés az irodába

Korábbi bejegyzésünkben ITT 👈 arról írtunk, milyen teendőket érdemes elvégezni szabadság előtt. Most pedig néhány olyan tippet hoztunk, melyek segítségével könnyebben tud visszatérni a munkába egy hosszabb nyaralás vagy pihenés után.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. szeptember 3.

A GIST tervezési módszer

A GIST tervezés a terméktervezés könnyű megközelítése, amelynek célja a menedzsment általános költségeinek csökkentése, a sebesség növelése és olyan termékek előállítása, amelyek jobban megfelelnek a piac igényeinek.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. augusztus 28.

Az Ön igényeire fejlesztve

Próbálja ki az Onbox rendszerét