Mire használható a naptár funkció?

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. szeptember 22.
Megosztás

Korábbi bejegyzésünkben megmutattuk, hogy az Onbox naptár funkciójában milyen egyszerűen lehet megbeszéléseket, találkozókat szervezni. ITT 👈

A tartalom időzítése

Ebben a bejegyzésben megpróbáltunk összegyűjteni néhány olyan egyszerű ötletet, aminek alkalmazásával a naptár funkció a meetingek szervezéséntúl megtudja könnyíteni a mindennapi munkavégzést.

Takarítson meg időt az előre tervezéssel!

Az online naptár segítségével előre megtervezheti és ütemezheti a napi munkafolyamatokat, ezzel elkerülve, hogy a munka halomban álljon és több feladatot kelljen egyszerre elvégeznie. Kizárólag az adott napra beírt feladatok elvégzésére kell koncentrálnia.

Naptár, mint content calendar

A sikeres vállalkozások az online felületeken hetente többször vagy akár naponta posztolnak. A különböző oldalakon lévő tartalom előre megtervezésével lehetősége van rá, hogy beütemezze a posztokat. Ha van egy online naptára (például az Onbox naptár) amiben, előre, következetesen megtervezi és beírja melyik napon mit szeretne posztolni, vagy melyik kampányt kell indítania, sokkal több ideje marad találkozókra és a személyes kapcsolatokra. Hiszen csak a naptárba beírt megjegyzések szerint, közzéteszi az előre elkészített tartalmat.

Az előre megtervezett posztok előnye az is, hogy a saját időbeosztása szerint dolgozhat a teendőin akkor, amikor agya a legaktívabb.

Ezen kívül az előre megtervezett posztokban kevesebb helyesírási és általános hiba keletkezik. Hiszen, ha akkor gyárt tartalmat, amikor a legjobban tud gondolkodni, több ideje lesz megfogalmazni a szöveget és ellenőrizni a hitelesseget, vagy csak megbizonyosodni arról, hogy helyesek-e az információk.

Megfelelő dátumok

Ön láthatja, ha egy betervezett megbeszeles valamelyik ünnep nappal egy napra esik, ezzel elkerülve a rossz időpont választást. Ezzel elkerülve, hogy azokon a napokon esetleg egy külföldi kolléga meetingre hívja. Ha a naptárát összeköti a család többi tagjával akkor az is elkerülhető, hogy a halaszthatatlan magánéletbeli programjaira, munkával kapcsolatos elfoglaltságokat szervezzen. Igy megkímélheti magát az egymásra szervezett munkáktól és találkozóktól.

Van olyan egyéb feladat amire használja a naptár funkciót? Ossza meg velünk facebook vagy instagram oldalunkon.

További érdekes tartalmakért iratkozz fel hírlevelünkre a lap alján 😊 ! Próbáld ki ide kattintva a 30 napig ingyenes próbaidőszakot!😊

Forrás 👈

Megosztás

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. szeptember 22.

További érdekes tartalmakért kövessen minket a facebook oldalunkon és instagramon, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hetente legfeljebb 1 hírlevelet küldünk, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

A karrier és közösségi média kapcsolata

Napjainkban az online térben való kommunikáció és az online álláshirdetések fénykorát éljük. Így nem meglepő, ha egy álláshirdetésre való jelentkezésnél nem csak az számít, milyen erős az önéletrajza.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. szeptember 18.

Az online meetingek alapszabályai

Az online értekezletek egyik fő problémája, hogy a beszélgetés résztvevői nem ismerik az úgynevezett netikettet. De ez a probléma könnyedén kiküszöbölhető, ha igyekszünk beleásni magunkat a virtuális értekezlet etikettet szabályaiba, ezáltal folyamatosan fejlődhet a virtuális térben történő meeting minősége és eredményessége.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. szeptember 15.

Miért hasznos a feladatlista?

Mindenkinek vannak olyan napjai, amikor rengeteg elvégezendő feladata van, és nem tudja, hogyan fogja az összeset elvégezni. Könnyen eláraszthat a hatalmas mennyiségű tennivaló, amiket nap, mint nap el kell végeznünk. Ilyenkor segítséget nyújthat a feladatlista használata.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. szeptember 11.

Az Ön igényeire fejlesztve

Próbálja ki az Onbox rendszerét