Téli motiváció

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. november 17.
Megosztás

Korábbi bejegyzésünkben 👈 összegyűjtöttünk néhány olyan tippet, amik segítségével könnyebben át lehet vészelni a nyár elmúlása után érkező őszi fáradtságot. Most a tél közeledtével olyan praktikákat szedtünk össze, amikkel motiváltabb és produktívabbak lehetünk az egyre sötétebb és borongósabb idő ellenére.

Babona ellen

Az évnek ezen időszak, leginkább a december az a hónap, amikor a munkavállalók a leginkább stresszesek, álmosak, rugalmatlanok, betegesebbek és demotiváltak. Ezek mellett pedig nagyon nehéz a munkára koncentrálni. Viszont a munka ebben az időszakban sem áll meg, így össze gyűjtöttünk néhány olyan praktikát, amely segíthet a maximum munkateljesítményt kihozni az év utolsó hónapjában is.

Rugalmasság

Ha valamelyik kolléga betegnek vagy levertnek érzi magát akár fizikailag, akár mentálisan adjunk neki néhány home office napot, ami alatt regenerálódhat. Ha az irodai közegbe bekerül és terjed a levert hangulat az általánosan ronthatja a szervezet termelékenységét.

Világítás

Igyekezzen olyan izzókat beszerezni az irodába, ami leginkább utánozzák a természetes napfényt.

Megfelelő hőmérséklet

Mivel egyénenként eltérő a hőérzet, így olyan helyiségben ahol többen tartózkodnak mindig vita forrás lehet a beállított hőmérséklet. Érdemes megtalálni az egyensúlyt 22-25 közötti szoba hőmérsékletet beállítani ugyanis a magas hőmérséklet álmosságot és koncentrálatlanságot okoz.

Aktivitás

A téli munkanapok hosszúak és fárasztók lehetnek. Időről időre találjanak ki néhány szórakoztató irodai tevékenységet például közös társasozás, az irodát közösen ünnepi hangulatba öltöztethetik, közös étkezések, így egy rövid időre kicsit mindenki kikapcsolódhat munka közben.

Növények

Számos tanulmány azt mutatja, hogy a szobanövények növelik az emberek termelékenységét és javítják az általános hangulatot. Ezek mellett, pedig csak jó látni a növények zöldelést a tél közepén.

Látogasson el facebook vagy instagram oldalunkra további érdekes tartalmakért, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre a lap alján 😊 !

Próbáld ki ide kattintva a 30 napig ingyenes próbaidőszakot!😊

Forrás 👈

Megosztás

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. november 17.

További érdekes tartalmakért kövessen minket a facebook oldalunkon és instagramon, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hetente legfeljebb 1 hírlevelet küldünk, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

Babonák és hiedelmek az üzleti világban

Péntek 13-a alkalmával arra gondoltunk, összegyűjtünk néhány olyan hiedelmet a világ különböző tájáról, amit az üzleti élettel kapcsolatosan tartanak.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. november 13.

Az elégedett ügyfelek nem nézik meg versenytársa ajánlatait

Leegyszerűsítve a vevői elégedettség azt jelenti, hogy az emberek mennyire elégedettek az Ön vállalkozásától kapott termék vagy szolgáltatás minőségével.A vevői visszajelzések gyűjtésének egyik leghatékonyabb módszere a felmérések.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. november 6.

Miért hasznos a home office munkavégzés?

Amikor a munkáltatók a távmunka lehetőségét nyújtják, azzal mindenki nyer. Természetesen vannak olyan pozíciók, amit feltétlenül az irodában ülve kell betölteniük. De a technológiának és a rugalmasságot átfogó perspektívák váltásának köszönhetően nyugodtan mondhatjuk, hogy jelenleg a távmunka korát éljük.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. november 6.

Az Ön igényeire fejlesztve

Próbálja ki az Onbox rendszerét