A termelékenység növelése home officeban

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. szeptember 25.
Megosztás

Mindenkinek megvan a saját munkastílusa, és ez több mint igaz, ha otthon dolgozunk.

A tartalom időzítése

Lehet, hogy a munkahelyén hozzászokott a különböző személyiségek kezelésének kihívásához, de sikeresek-e ugyanazok a stratégiák a távoli alkalmazottakkal való kapcsolattartás során?

Sikeres kapcsolatok kiépítése és fenntartása a csapat minden tagjával a termelékenység biztosításának titka. Bár mindannyian tudjuk, hogy néz ki ez egy irodai környezetben, a távmunka egyedülálló kihívásokkal jár. Akár alkalmanként már dolgozott otthon, vagy csak most kezdett el home officeban dolgozni, íme a néhány a legjobb gyakorlatok, stratégiák és eszközök közül, amelyek a távmunkát eredményessé és örömtelivé teszik.

Egy-egy találkozó

A távoli alkalmazottak irányításakor előfordulhat, hogy nem találkozhat négyszemközt munkatársaival. Az egy-egy találkozó értékes alkalom arra, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a távoli alkalmazottak hogyan haladnak a feladataikkal és mindenkit a pályán tartsanak. Ez segít a csapattagoknak megérteni, hogy a feladataik hogyan illeszkednek a nagyobb csoport céljaihoz. Ez különösen fontos, hiszen nem láthatják, hogy munkatársaik mit csinálnak napi szinten. Ez tökéletes alkalom a célok felülvizsgálatára és a menetrend szükség szerinti kiigazítására annak biztosítására, hogy mindenki munkája megvalósítható legyen.

Motiváció

Ünnepelje az alkalmazottak eredményeit. Az alkalmazottak évfordulóit és a projekt mérföldköveit spontánabban ünnepelhetik az irodában. Ha távolról dolgozik, ez akkor is fontos eszközei a motivációnak, ezért ne felejtse el őket.

Ütemterv

Az alkalmazottak úgy találhatják, hogy ha otthon dolgoznak, akkor a nap meghatározott időszakában a legeredményesebbek. Előfordulhatnak olyan napok is a héten, amikor a legvalószínűbb, hogy iránymutatásra van szükségük a prioritások és a projektek terén. Dolgozzon együtt a csapatával ahhoz, hogy megtalálja a legjobb ütemtervet azokra a bejelentkezésekre, amelyek a munka megszakítása helyett előreviszik a projekteket.

Célok

Saját céljait is ossza meg. Ne feledje, hogy nem csak az alkalmazottaknak kell megfogalmazniuk a céljaikat. Ossza meg, mit szeretne elérni csapatvezetőként, miközben közli a vállalat céljait és ütemtervét. Az, hogy vezető, nem jelenti azt, hogy az elszámoltathatóság csak a munkatársaira vonatkozik.

Munkaidő

Tiszteletben kell tartani a munkaidőt, az alkalmazottaknak meg kell kezdeniük és be kell fejezniük a munkanapokat, előre meghatározott időpontok szerint. A nap többi részében szükségük van feltöltődésre, hogy produktívak maradjanak.

Csatorna

Használja a megfelelő kommunikációs eszközöket. Ha még nem tette meg, fedezze fel a távoli munkavégzés céljára szolgáló eszközöket. Például a Slack lehetővé teszi, hogy különböző eszközökön keresztül kapcsolatba lépjen a csapattal. Az Onbox feladatlista egyszerűen kezelhetővé, kioszthatóvá és könnyen átláthatóvá teszi a feladatokat. Az Onbox chat funkciója pedig megkönnyíti a vállalati gyors kommunikációt.

Vezetőként Az Ön feladata, hogy segítsen a csapatának felismerni az otthoni munkavégzés előnyeit, miközben a hátrányokat enyhítő stratégiákat alkalmaz.

Látogasson el facebook vagy instagram oldalunkra további érdekes tartalmakért, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre a lap alján 😊 !

Próbáld ki ide kattintva a 30 napig ingyenes próbaidőszakot!😊

Forrás 👈

Megosztás

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. szeptember 25.

További érdekes tartalmakért kövessen minket a facebook oldalunkon és instagramon, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hetente legfeljebb 1 hírlevelet küldünk, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

Mire használható a naptár funkció?

Korábbi bejegyzésünkben megmutattuk, hogy az Onbox naptár funkciójában milyen egyszerűen lehet megbeszéléseket, találkozókat szervezni. ITT 👈

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. szeptember 22.

A karrier és közösségi média kapcsolata

Napjainkban az online térben való kommunikáció és az online álláshirdetések fénykorát éljük. Így nem meglepő, ha egy álláshirdetésre való jelentkezésnél nem csak az számít, milyen erős az önéletrajza.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. szeptember 18.

Az online meetingek alapszabályai

Az online értekezletek egyik fő problémája, hogy a beszélgetés résztvevői nem ismerik az úgynevezett netikettet. De ez a probléma könnyedén kiküszöbölhető, ha igyekszünk beleásni magunkat a virtuális értekezlet etikettet szabályaiba, ezáltal folyamatosan fejlődhet a virtuális térben történő meeting minősége és eredményessége.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. szeptember 15.

Az Ön igényeire fejlesztve

Próbálja ki az Onbox rendszerét